App voor Android en iOS

De hoofdactiviteit van Smeets internet services is het ontwikkelen van apps voor zowel Android (Google) als iOS (Apple). Zowel telefoons als tablets maken gebruik van onze apps. Graag gaan wij met u in gesprek over uw ideeen en/of uitdagingen om deze om te zetten naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Wij begeleiden u tijdens het proces van idee tot dat de app online beschikbaar is in de app stores (Google Play / Apple App store). Na oplevering kunnen wij de app verder begeleiden met het onderhoud pakket. Graag komen wij in contact om samen met u geweldige apps te creeren.

 

Complete website

Smeets Internet Services is van oorsprong gespecialiseerd in het ontwikkelingen van webapplicaties (websites). Smeets Internet Services kan u begeleiden in het gehele proces om een website op te zetten. Wij bieden naast de ontwikkeling van webapplicaties ook hosting en domeinregistratie aan, hierdoor kunnen wij u volledige ontzorgen van alle technische aspecten via één contactpersoon. Mocht u interesse hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen naar de mogelijkheden en informatie over de verschillende diensten welke voor u van toepassing zijn.

 

Onderhoud

Stilstand is achteruitgang. De IT wereld veranderd continu, het is een must om actief onderhoud uit te voeren om niet achterop te raken ten opzichte van de concurrentie. Een app/website is een product dat regelmatig geupdate moet worden. Onderhoud is een van de kwaliteiten waarmee wij ons onderscheiden van andere bedrijven binnen deze industrie. Het onderhoudspakket is mogelijk voor zowel nieuwe als bestaande producten. Omdat elke app/website op een andere manier onderhouden dient te worden, kunt u het beste contact met ons opnemen zodat we kunnen bekijken welke oplossing het beste bij uw app/website past.

 

Heeft u een vraag?

Mocht u nog vragen hebben over de diensten van Smeets Internet Services dan is het altijd mogelijk contact op te nemen via onze contact pagina. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren.

Gratis theorie

Gratis theorie, de website waar je gratis voor je theorie examen kan leren.

Theoriecursus

TheorieCursus.nl, de site voor een geslaagd examen

Smeets Internet Services, voor elke app een unieke oplossing.